Over mij

Voel jij je wel eens niet op je best, niet zo lekker in je vel of heb je het gevoel dat er meer kracht in je zit dan je er op dit moment uit weet te halen? Dan ben je bij Natural Balanz aan het juiste adres. Mijn naam is Anita Krijnen en mijn hobby is het volgen van opleidingen en cursussen. Ik streef er dan ook naar om ieder jaar een voor mij toepasselijke opleiding of cursus te voltooien. Zo blijft mijn kennis zich uitbreiden en blijft deze actueel.

Ik begon mijn reis als schoonheidsspecialiste op 18 jarige leeftijd, in een kamertje bij mijn ouders thuis. Van daaruit begon ik met het volgen van mijn eerste cursussen, in eerste instantie op het gebied van uiterlijke verzorging en massage. Op latere leeftijd kwam ik tot de pijnlijke conclusie dat mijn kinderen een verhoogde kans hadden op het ontwikkelen van kanker en begon gezondheid een prominente rol te spelen in het leven van mijn gezin. Om hier mee om te gaan liet ik mij omscholen en in de jaren die daarop volgde deed ik een heel scala aan opleidingen die mij meer leerde over een gezonde levensstijl, zowel mentaal als fysiek.

Bij mijn behandeling kijk ik graag naar de gehele persoon en pas daar mijn behandeling op aan. Vaak blijken mensen meer baat te hebben bij een andere behandeling dan de behandeling waarvoor zij in eerste instantie naar mijn praktijk kwamen. Dankzij mijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis die ik door deze jaren heen heb mogen opdoen, ben ik in staat om een goede inschatting te maken van de behoeften van ieder uniek lichaam. Ik heb mij gespecialiseerd in diverse doelgroepen, van jong tot oud. Zo heb ik bijvoorbeeld veel ervaring met mensen met (chronische) pijnklachten, begeleid ik kinderen met leerproblemen en help ik vrouwen met hormonale problemen.

Nadat ik mijzelf therapeut mocht noemen, liep ik tegen een heleboel vraagstukken aan. Er was geen begeleiding te vinden bij mijn weg richting de arbeidsmarkt als zelfstandig therapeut. Om die reden ben ik mij gaan scholen in het op de juiste manier overbrengen van informatie en toen ik eenmaal zelf wat jaren ervaring had opgedaan als zelfstandig therapeut, besloot ik om opleidingen aan te bieden aan nieuwe therapeuten die voor zichzelf willen gaan beginnen.

Graag geef ik iedereen persoonlijk advies op maat dus twijfel niet om vrijblijvend contact met mij op te nemen. Ik sta graag voor u klaar.